Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
25.09.2019.

Пиштол за пластика

 

ПИШТОЛ ЗА ПЛАСТИКА МИНИ- токму она што е потребно за занатски, цветни и училишни проекти. Се користи за лепење на метал, дрво, пластика, керамика, магнет и сите не-порозни материјали. Овој пиштол е безбеден одложен на страна.
ПИШТОЛ СО СТАНДАРДНА ГОЛЕМИНА - овој пиштол ќе ви помогне подобро да се поврзете со проектите од метал, дрво, пластика, керамика, магнет и сите не порозни материјали. Ергомномскиот дизајн нуди удобност и доаѓа со цврст држач на пиштолот за лепење. Овој пиштол е безбеден и оставен на страна.