Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
25.12.2019.

100 Најдобри - Работиме и прославуваме заедно

Беорол компанијата на предновогодишната гала прослава, прослави 22 години успешна и стабила работа на свечената манифестација “Беорол 100  најдобри”, под слоганост WE WORK AND CELEBRATE TOGETHER во хотелот “Crowne Plaza”.

 

Оваа е еден од најгламурозните настани што ги организира Беорол компанијата. На манифестацијата присуствуваа 100 најдобрикупувачи од Србија и регионот, на која се врачани награди на најдобрите партнери.

 

На присутните се обрати г-ѓа Сања Јаковљевиќ, во својство на генерален директор на Беорол компанијата, која им даде акцент на успешните деловни компании во 2019 година, како и на плановите за наредната година.

 

До доцна во ноќта деловните соработници и пријатели на компанијата, уживаа во прекрасната жива свирка и одлична атмосфера.

 

Како што кажува и самиот слоган: WE WORK AND CELEBRATE TOGETHER, ги прославуваме заедничките успеси со деловните партнери. Нивниот успех е и нас успех!

 

Титулата за најдобар деловен партнер и златна статуа за 2019 година му припадна на Дејан Денчиќ, сопственик на Bojadex од Белград, втората награда му припадна на Дуле Биоланан, сопственик на Belcom Trade исто така од Белград, и третата бронзена статуа отиде во рацете на Марија Шариќ, сопственик на  Eurodom од Босна и Херцеговина.