Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
08.11.2019.

Награда

 

Основачот и директорката на компанијата " Беорол " оваа година е добитник на престижната наградаe "Цвет на успех за жената змеј" која веќе 13 години ја доделува Здружение на деловни жени Србија.

 

Наградата  „"Цвет на успех за жената змеј" претставува единствен предизвик за жените кои успешно се носат со предизвиците на транзицијата и дополнително ги мотивира жените кои се на чекор до одлуката да се истакант во светото на претприемништвото. Цел на наградате е афирмација на успешните претприемачи и видливост на економскиот развој во Србија . Признанието на најуспешните обрнува внимание на јавноста за големата движечка сила на жените претприемачи.

 

Наградата за „нај“ претприемач е воведена прв пат во 2017 година со цел да се влијае на жените во развојот на деловноста во Србија и да ги направи видливи и да се мотивираат претприемачките за нови успеси. Идеен творец на наградата е Здружението на деловни жени на Србија .

 

Свечено доделување на наградита најдобра претприемачка во Србија е одржана 06.11.2019 година во салите на театарот Мадленианум.