Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
18.
Oct
2021
Ново во понудата
09.
Jul
2021
Ново во понудата
09.
Jul
2021
Ново во понудата
15.
Jun
2021
Ново во понудата
16.
Apr
2021
Ново во понудата
16.
Apr
2021
Ново во понудата
09.
Oct
2020
Ново во понудата
08.
Oct
2020
Novi konkurs za zaposlenje
08.
Oct
2020
Nova koleginica na poziciji Referenta nabavke na ino tržištu
02.
Oct
2020
Nova koleginica na poziciji Direktora sektora logistike