Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

Регистрација

Регистрирај се

ШТО ДОБИВАМ СО РЕГИСТРАЦИЈА?

За да купувате на нашата страница не морате да се регистрирате, но доколку сакате да се пријавите во Листата на желби, тогаш мора да бидете регистрирани. Регистрацијата исто така Ви овозможува полесно и побрзо нарачување на роба - нема потреба секогаш да ги пополнувате обрасците со неопходните податоци за испорака на роба.

Кога повторно ќе ја посетите нашата страница, доволно е да се пријавите со кликнување на полето "Пријави се" во горниот десен агол.

Сите регистрани корисници пред купување мораат да бидал логирани на својот налог.

Доколку ја заборавите шифрата можете да добиете нова на следниов линк или пишете ни на beorolshop@beorol.mk.

 

www.beorol.mk