Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице

ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕТКИ

Sačuvano u omiljne
110 МКД

Notice: Undefined variable: PRODUCT_ITEM_SLIDER_INIT in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Undefined variable: PRODUCT_ITEM_SLIDER_INIT in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346
Sačuvano u omiljne
60 МКД

Notice: Undefined variable: PRODUCT_ITEM_SLIDER_INIT in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Undefined variable: PRODUCT_ITEM_SLIDER_INIT in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

Notice: Trying to get property of non-object in /var/www/html/beorol.mk/nb-public/themes/nbshop5_v5_8/_blocks/items/products_slider_with_background.php on line 346

ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕТКИ

КАКО СЕ ПРАВИ НАЈПРОДАВАНАТА ЧЕТКА НА ПАЗАРОТ

Погледајте како изгледа процесот на производство на Беорол економик четки.

ШТО ЈА ПРАВИ ЧЕТКАТА ДОБРА?

За повеќето луѓе четка е четка, и тие не гледаат разлика во тоа дали ќе дадат повеќе или помалку пари за четка. Меѓутоа факт е  дека е добро направена четка е прецизен алат кој прави разлика во квалитет, брзина, напор и над сé во завршниот изглед на третираната површина.

БЕОРОЛ Е ВОДЕЧКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ЧЕТКИ НА ПАЗАРОТ НА ЈУГОИСТОЧНА ЕВРОПА

Четки се неизбежен алат за секој молер кој работи со бои и фарби. Поради задоволување на сите потреби на мајсторите, Беорол произведува четки со разни работни карактеристики. Развивме систем на користење и комбинирање на најквалитетни репроматријали од целиот свет.

   

 

 

 

  • РАЧКА – На Беорол четките е ергономска, убаво лежи во раката и не го заморува мајсторот. Се произведуваат во разни облици, димензии и матријали (дрво и ПВЦ). Се врзува за останатиот дел на четката со лепење и зачукување.

 

  • ЛИМ – кај четката има улога за обезбеди конечна форма на длаката и да обезбеди цврста врска на сите елементи во една компактна целина. Лимот е произведен од профилиран поцинкуван челик, поради негова долговечност.

 

  • СПЕЈСЕР – четките содржат пластичен спејсер кој не дозволува испадање на длаката.

 

  • ЛЕПАК – обезбедува стабилна и долготрајна врска со длака-спејсер-лим. За таа цел, користиме полиестерски и поликсидни лепкови.

 

  • ДЛАКА – која ја користиме е помеѓу најквалитетните на светот. Во зависност за каков нанос е наменета, користиме природна и вештачка длака како и нивни комбинации.

 

  • BRISTLE MIX STANDARD – Оптимален микс на длака наменет за широка употреба. Во составот на длаката доминираат нити со дебелина од 15μm до 18μm, кои пружаат голема издржливост.

 

  • BRISTLE MIX PLUS – Оптимален микс на длака наменет за најширока употреба. Во составот на длаката доминираат нити со дебелина од 12μm до 15μm, кои пружаат голема издржливост.