Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Partneri
25.12.2019.

Kraljevo

VIVA DEKOR MB TZPR Mataruška Banja Žička 82e 060 300 8289 viva.boje@hotmail.com Farbara
           
Trenutno nema komentara