Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 5000 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Partneri
24.12.2019.

Kikinda

TRGOMAX CENTAR D.O.O. Kikinda Braće Tatića 56 0230 502 234 trgomaxcentar@gmail.com Farbara/gvožđara
           

Остави коментар

Trenutno nema komentara