Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Partneri
23.12.2019.

Zrenjanin

M TRADE Zrenjanin Hercegovacka 11a 023 535 335 mtrade.zr@gmail.com Građevinsko stovarište
           

Остави коментар

Trenutno nema komentara