Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Напомена за правни лица: За да ги видите големопродажните цени, потребно е да се пријавите на сајтот како правно лице
Вести
25.08.2022.

Спреј за покривање на флеки и Спреј цинк 98%

СПРЕЈ ЗА ПОКРИВАЊЕ НА ФЛЕКИ
 • Мат бела акрилна подлога за висока моќ за покривање.
 • Покрива и штити од дамки.
 • Исклучиво да се употребува пред третирање на површини со дисперзија или бои за ѕидови.
 • Го намалува бројот на потребни слоеви на дисперзија или боја и време на фарбање.
 • Дамки од дим, чад, нечистотија, масленост, пенкало или маркер лесно се маскираат и ѕидовите можат да се фарбаат најмалку половина час после нанесување на спрејот.
 • Боца од 400 ml покрива површина од приближно 2 m², во зависност од боја на површината, дебелина на секој слој и број на нанесени слоеви. 

УПОТРЕБА:

Се употребува на температура помеѓу +10 oC и +25 oC и максимална влажност на воздухот од 60%. За време на употреба да се употребува лична заштитна опрема: очила, маска и ракавици. Добро исчистете ја површината која сакате да ја третирате. Силно протресете ја конзервата 2 минути. Нанесете во тенки слоеви, со повеќе вкрстени слоеви, во временски интервал од 3 до 5 минути помеѓу секој слој. Не нанесувајте на синтетички бои. Да се чува на суво место. Заштита од директна сончева светлина и други извори на топлина. Да се употребува само за време на сушна сезона, на места заштитени од ветер, и во добро проветрени простории.


СПРЕЈ ЦИНК 98%
 • Акрилна боја за цинкување со висок процент на цинк (98%).
 • Цинк создава метален премаз, многу отпорен на корозија од временски влијанија и сол.
 • Може да се фарба преку нанесен слој на цинк спреј.
 • Ефикасно ги штити резервоарите, столбовите, заварени спојувања, решетки ипрозорците.
 • Исто така погоден е и после навртување на навој, сечење или заварување, за враќање на отпорност на корозија.
 • Боца од 400ml покрива површина од приближно 2 m², во зависност од бојата на површината, дебелината на секој слој или број на нанесени слоеви. 

УПОТРЕБА:

Се употребува на температура помеѓу +10 oC и +25 oC и максимална влажност на воздухот 60%. За време на употреба да се употребува лична заштитна опрема: очила, маска и ракавици. Добро исчистете ја површината која сакате да ја третирате. Силно протресете ја конзервата 2 минути. Да се нанесе во тенки слоеви, со повеќе вкрстени слоеви, во временски интервал 3 до 5 минути помеѓу секој слој. Не нанесувајте на синтетички бои. Да се чува на суво место. Заштитете од директна сончева светлина и други извори на топлина. Да се употребува само за време на сушна сезона, на места заштитени од ветер, и во добро проветрени простории.

Trenutno nema komentara