Минимален износ за порачување
Минимален износ за порачување

Правни лица:  5000 МКД

Физички лица:   250 МКД

Бесплатна испорака
Бесплатна испорака

Правни лица:  над 7260 МКД

Физички лица: над 1500 МКД

Вести
11.04.2022.

Опрема за керамичари

 

 

 МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ДРЖАЧ НА КРУЖНИ ПИЛИ Ø 20-83 m

 • Алат за фиксирање на позицијата за бушење на чисти, прецизни дупки во тврди плочки, мермер, гранит, стакло, итн.
 • Изработен од издржлива висококвалитетна пластика, со одличен квалитет, не пука лесно
 • Должина на отворот на подесувачките плочи е
 • 20-83 mm
 • Вакуум гума е направена од природна гума, која овозможува цврсто припијување на површина
 • Практично за складирање

НАЧИН НА УПОТРЕБА
ПОГОДНА ЗА ДИЈАМАНТСКИ КРУНИ СО ГОЛЕМИНА ОД 20–83 mm
 


 

ВАКУУМ АЛАТ ЗА ЦЕНТРИРАЊЕ НА ДИЈАМАНТСКИ БУРГИИ

 

 • Алат за фиксирање на дијаматска бургија при бушење на плочки, стакло, мермер, гранит, керамика, итн.
 • Изработен од метал и издржлива пластика
 • Димензии на отворот за бушење се 4, 5 ,6, 8, 10 и 12 mm
 • Вакуум гума е исклучително силна и одлично држи алат за центрирање и припојување на мазна површина
 • Прецизно бушење, лесно се складира и може да се употребува повеќе пати

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА


 

AЛАТ ЗА ПОДИГНУВАЊЕ НА ЅИДНИ ПЛОЧКИ

Цврста и издржлива конструкција со висок квалитет за подигање на ѕидни плочки и други панели. Пружината со висока цврстина и сигурност. Со производот ѕидните плочки прецизно се подесуваат и практично се лепат. Поседува потпора од челик со висока носивост и издржливост со максимално оптеретување до 70 kg. Ја зголемува продуктивноста, штеди време и пари.

 • Носивост: до 70 kg
 • Матријал: челик
 • Висина на подесување: 1-10 cm
 • Содржи плочка за брзо симнување


 

ШАБЛОН ЗА ПРЕНОС НА ДУПКИ

Компактен и преносен алат за дупки, лесно се склопува и прецизно се подесува и мери при работа. Практично позиционирање само еднаш со лептир матица за точна положба при фиксирање на плочки. Производот се употребува со дијамантски круни и електрична бушилица. Првенствено се употребува за отварање и позиционирање на плочки.

 • Основна намена е пренос на дупки на плочки за прецизно позиционирање и бушење
 • Подржува мерење на две или повеќе дупки исто времено
 • Можност за повеќемерно подесување со што се елиминираат грешки и се подобрува работна ефикасност
 • Шаблонот поседува 4 отвори за дупки: 25 mm, 40 mm, 45 mm и 50 mm
 • Димензија на шаблонот е 400x300 mm
 • Тежина на шаблонот е 342 g


 

ВАКУУМ ГУМИ

 

 • Наменета за носење, преместување и поставување на керамички, гранитни, стаклени и други матријали со мазна површина
 • Механизмот овозможува ракување со една рака
 • Дијаметарот на вакум гума е 118 mm

ВАКУУМ ГУМА АЛУМИНИУМСКА ЕДНОДЕЛНА

 

ВАКУУМ ГУМА АЛУМИНИУМСКА ДВОДЕЛНА

 

ВАКУУМ ГУМА АЛУМИНИУМСКА ТРОДЕЛНА

 

ВАКУУМ ГУМА ДВОДЕЛНА

ВАКУУМ ГУМА ТРОДЕЛНА


 

ИГЛА ЗА ОБЕЛЕЖУВАЊЕ И ПИШУВАЊЕ

 • Погходна за обележување на тврди матријали вклучувајќи челик, керамика и стакло.
 • Врвот е изработен од volfram karbid, а телото од легура алуминиум.
 • Поседува копче за качување, така да може да се закачи за џеб за практичност при работа.
 • Производот има вкупна должина 14.5 cm, додека самата должина на врвот 8 mm и можете да ја држите и употребувате како стандарден молив.
 • Линија на испишување е исклучително прецизна, јасна за воочување и не се брише лесно. 

Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.800 МКД
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
960 МКД
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.000 МКД
Sačuvano u omiljne
Motivišuće
Kreativno
Prilagođeno uzrastu
1.303 МКД
Trenutno nema komentara