ПИШТОЛИ ЗА ПЛАСТИКА ПИШТОЛ СО МИНИ ГОЛЕМИНА – токму она што е потребно за занаетчиски, цветни и училишни проекти. Се употребува за лепење на метал, дрво, пластика, керамика, магнети и сите

ПИШТОЛ СО ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА – овој пиштол ќе Ви помогне подобро да се поврзете со проекти од метал, дрво, пластика, керамика, магнет и сите непорозни матријали. Ергономскиот дизајн овозможува удобност и доаѓа со цврста подлога за пиштолот за лепење. Овој пиштол е безбеден поставен од страна.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ