НОВО – Беорол Македонија

Компанијата Беорол во Македонија ја пресели филијалата и магацинот во нов објект на нова локација. Со цел подобрување на квалитетот на услугите, а пред се поквалитетна и побрза испорака, нашата филијала се наоѓа во Скопје на адреса:

Беорол Македонија дооел

Ул.532 бр.178

1000 Скопје, Македонија

Тел/факс:  +389 (0)2 615 98 90

View the embedded image gallery online at:
https://www.beorol.mk/index.php/novo-makedonija#sigProId77763e5eaf

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ