Ново во понудата – Секач за гипс под агол

 

 

СЕКАЧ ЗА ГИПС ПОД АГОЛ

Удобна конструкција на штитници за рака помага рабовите на гипс плочите да се обликуваат полесно и побрзо. Два типа на ножеви имаат посебен начин на употреба. Четвртасто сечило може да сече по агол од 45 степени. Трапезно подесувачко сечило може да се сече под агол од 22,5 степени. Можат да се постават четири дебелини на гипс плочи: 9.5мм, 12.5мм, 15мм и поголеми од 15мм.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ