Ново во понудата - Гипсарски мистрии 100 и 120мм!

ГИПСАРСКА МИСТРИЈА 100мм

Квалитетна мистрија изработена од нерѓосувачки челик со дрвена рачка.

Ширина на мистријата е 100мм. Обликот и димензијата одговара за работење на помали површини.

ГИПСАРСКА МИСТРИЈА 120мм

Квалитетна мистрија изработена од нерѓосувачки челик со дрвена рачка.
Ширина на мистријата е 120мм. Обликот и димензијата одговара за работење на помали површини.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ