Ново во понудата – Длето за дрво

ДЛЕТО ЗА ДРВО

Наменето за рачна обработка на дрвото. Рачките се изработени од термопластична гума и полипропилен. Сечивото е од висококвалитетен јагленов челик кален на 55 Роквели.