Ново во понудата – Aлат за носење на панели

АЛАТ ЗА НОСЕЊЕ НА ПАНЕЛИ

Овој носач за панели служи како проширена рака при пренос на големи листови на матријал. Со спојување на долните ивици на плочата во носачот на панели, можете едноставно да носите големи материјали од лим, иверици, гипс плочи итн. Носач за панели истотака ја поттикнува добрата работна положба бидејќи Ви помага да носите со исправен грб.