СТУДЕНТИ НА ПРАКСА ВО КОМПАНИЈАТА „БЕОРОЛ“

Заблагодарувајќи се на праксата која ја организираше компанијата „Беорол“ во соработка со студентската
организација AIESEC и Global Talent програмот, почнувајќи од 22. Јуни 2015. година, студенти од разни факултети
во Белград имаа можност да стекнат практично искуство и да се запознаат со вистинското  работење на една
компанија.

КАКО ИЗГЛЕДА ТОА ДА РАБОТИШ ВО ВИСТИНСКА КОМПАНИЈА?

Избраните студенти во завршни години на неколку факултети во Белград, веќе неколку недели го применуваат
своето стекнато знаење на праксата во Беорол.

Заблагодарувајќи се на добрата организација и заложување на сите вработени во Беорол, студентите се
запознаваат со сите видови на работење на една голема компанија, поминувајќи низ сите одделенија на
фирмата, од производство и магацин, преку набавка, шпедиција, книговодство, до продажба и маркетинг.

http://aiesec.org.rs/kompanije/zaposlite-talente/

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ