Производство на пластика

Вбризгувачи:
 • Engel, Krup, Battenfeld, Arburg.
 • Користиме и машини од најновата генерација – Haitai (2014 година) кои се енергетски поекономични
 • Машините се со капацитет на вбригување од 25 грама до 1.500 грама
 • Полистирен PS за вбризгување / рециклиран /
Екструзија:
 • Полипропилен хомополиер PP за вбризгување и екструзија
 • Полипропилен кополимер PPCO за вбризгување
 • Полиетилен PE за вбризгување / нов и рециклиран /
 • Полистирен PS за вбризгување / рециклиран /
Теоретски – ние во три смени можеме да преработиме околу 3 тони пластика дневно.
 
 

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
  1000 Скопје, Северна Македонија
 •   Тел:: +389 2 615 9890
 • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ