Производство на Ленти

Беорол како водечки производител на молерски алат и пропратни материјали во регионот има голем избор на различни видови на ленти. Посдуваме десетина машини кои се користат во процесот на премотување, сечење, етикетирање и пакување на лентите.
Се занимаваме со производство на самолепливи ленти веќе 15 години. Посдуваме десетина машини кои се користат во процесот на премотување, сечење, етикетирање и пакување на лентите. Асортиманот на производите опфаќа приближно околу сто артикли и го сочинуваат креп ленти, амбалажни, двострано лепливи ленти, изолир, канцелариски, како и повеќе видови на ленти за специјални намени. Опременоста со современи машини за производство на самолепливи ленти ни овозможува да одговориме на различните потреби на купувачите во поглед на должината и ширината на финалните производи, како и брендирање на производите во склад со потребите на купувачите. Исто така поседуваме повеќе машини за пакување на лентите, така да сме во можност производите да ги пакуваме групно или поединечно.
Посебно се истакнуваме со тоа што сме единствени во регионот кои поседуваме машина за т.н хармонски систем на пакување кој се применува кај креп лентите, а кој е инаку стандарден систем начин на пакување во големите светски фабрики. Главна дејност е производството на креп ленти во што сме лидери во регионот и сме единствена фабрика во регионот која во својот асортиман има три вида на квалитет на креп ленти (креп лента за општа употреба на база на hot melt лепак, креп лента за општа употреба на база на solvent лепак и авто лакерска креп лента). Производниот капацитет на машините е околу 10 милиони квадратни метри репроматеријали на годишно ниво, а производството се одвива во две смени. Репро материјлаите за производство на ленти ги набавуваме до реномирани светски производители од Италија, Грција, Кина и Полска.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ