Беорол производни погони

ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕТКИ

ПРОИЗВОДСТВО НА ЧЕТКИ

Се произведуваат во различни облици, димензии и материјали
ПРОИЗВОДСТВО НА ВАЉАЦИ

ПРОИЗВОДСТВО НА ВАЉАЦИ

Високиот квалитет овозможува професионален нанос на сите видови на боја без линии
ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИКА

ПРОИЗВОДСТВО НА ПЛАСТИКА

Изработката на пластиката со највисок квалитет
ПРОИЗВОДСТВО НА ЛЕНТИ

ПРОИЗВОДСТВО НА ЛЕНТИ

(Креп, Дуплекс, Изолациони, Тефлонски и Бандаж ленти со највисок квалитет...

Застапеност делови на производство

Успехот го прават луѓето. Водејќи се со оваа филозофија, направивме тимод луѓе со искуство и амбиција, кои се доволно стручни и храбри да влезат во пазарската борба со секој предизвик. Компанијата Беорол има над 250 вработени и тој број непрестано расне.

Можеме да се пофалиме дека вработуваме 15 високо образовани луѓе, а целиот тиме млад со просечна старот од 32 години. Амбициите на Беорол одат ком постојано усовршување на знаењата и развивање на искуства на своите вработени. На тој начин успеваме да бидеме лидери на промени на пазарот.

ЗАНИМЛИВИ БРОЈКИ

Дневен капацитет на производствоте на четки е
24.00090%
Секоја четка има влакно
9.53860%
Дневен капацитет на производството на ваљаци е
16.50075%
Годишна потрошувачка на километри на цевки за сите ваљаци
32530%

КАПАЦИТЕТ НА ПРОИЗВОДСТВО НА ГОДИШНО НИВО

Ваљаци (вкупно комади)
Четки (вкупно комади)
Пластика (вкупно тони)
Ленти (вкупно во m²)

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ