ПРЕТПРОДАЖБА ГРАДИНА

Ве потсетуваме дека претпродажбата почнува на 20.февруари. Како и секоја година во претпродажба Ве очекуваат феноменални цени и атрактивни валути. Онаа што нашата понуда ја чини единствена е дека се што имате купено во претпродажба можете да вратите во првата недела од октомври, доколку не ги продате. Оваа година значително го проширивме асортиманот со атрактивни производи и за таа цел издадовме специјален каталог кој ќе Ви биде од помош. Новата штампана верзија на каталогот ќе ја добиете од 20.02.2017. , а електронската верзија можете да ја симнете од нашиот сајт.

 

basta mk

Со оглед на ширината на асортиманот, претпродажбата ќе биде поделена на две групи и два термина:

Од 20.02- 03.03.2017

 • Градинарски црева
 • Фитинзи
 • Кован алат
 • Градинарски ножици
 • Прскалки за овошје
 • Пили и секири
 • Градинарски рачен алат
 • Ракавици за градина

Од 06.03-10.03.2017

 • Мрежи за комарци
 • Церади и пончо
 • PVC чизми
 • Саксии и држачи
 • Канти и градинарски столови
 • Пчеларска опрема
 • Поштенски сандучиња
 • Џакови за листови и кеси
 • Плетени корпи

Се надеваме дека и оваа година нашата понуда ќе Ви биде интересна.

За сите дополнителни информации можете да ги контактирате нашите колеги кои Ве посетуваат.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
  1000 Скопје, Северна Македонија
 •   Тел:: +389 2 615 9890
 • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ