ПОКВАЛИТЕТНИ И ПОЈАКИ!

Наменети за батериски и електрични штрафцигери. Одговараат на сите алати и носачи со рачка од 6,25mm. Произведени од квалитетен челик CRV кој им дава долг век на траење. Прецизно изработениот врв овозможува одличен контакт со главата на завртката.

ПОКВАЛИТЕТНИ И ПОЈАКИ!

УМЕТОЦИ

umetci
Наменети за батериски и електрични штрафцигери. Одговараат на сите алати и носачи со рачка од 6,25mm. Произведени од квалитетен челик CRV кој им дава долг век на траење. Прецизно изработениот врв овозможува одличен контакт со главата на завртката.

МОЌЕН И ДОЛГОТРАЕН!

НОСАЧ ЗА УМЕТОК МАГНЕТЕН 60mm

dodatci

Носачот за уметоци со прифаќање 6,25mm. Изработен од квалитетен челик, должина 606,25mm со вграден магнет кој го олеснува работењето со завтки.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ