НОВО ВО ПОНУДА

ПЕРДАШКА СУНЃЕР-ХИДРО

Сунѓер за керамичари наменет за испирање на плочки при фугирање. Големата површина на овој алат во во споредба со обичните (импровизирани) сунѓери ја забрзува работата при фугирање. Анатомската рачка го олеснува процесот и ја штити раката од возможни иритации при контактот со лепакот за плочки и масата за фугирање. Квалитетниот, добро впивачки сунѓер, обезбедува брза и одлично отстранување на на вишокот материјал од плочките.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИЈА
PSH30 8606017651581 Полистирен + сунѓер 140x280x30

ПЕРДАШКА СУНЃЕ  - ГРУБ

Сунѓер за кераничари наменет за испирање на плочки при фугирање. Големата површина на овој алат во споредба со обичните  (импровизирани) сунѓери ја забрзува работата при фугирање. Анатомската рачка го олеснува процесот и ја штити раката од возможни иритации при контактот со лепакот за плочки и масата за фугирање. Квалитетниот, добро впивачки сунѓер, обезбедува брза и одлично отстранување на на вишокот материјал од плочките. Сунѓерот е наменет за работа на плочки на поголеми подни површини.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИЈА
PSG30 8606017651574 Полистирен + сунѓер 140x280x30

СУНЃЕРИ ХИДРО И ГРУБИ

Сунѓери наменети за испирање на плочки при фугирање, исклучителна моќ на впивање на вода овозможува лесно отстранување на вишокот на материјал при фугирање. Наменети се првенствено за работа на помали површини и тешко достапни места.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИЈА
SKG 8606017651598 СУНЃЕР 110X160X60
SKH 8606017651604 СУНЃЕР 110X160X61

СТРУГАЧ ЗА СТИРОПОР МЕТАЛЕН ПЕРФО

Стругач на стиропор со анатомска рачка и метална површина за стругање стиропор при работа на фасади. Перфорираната плоча ја намалува работата масата на алатот и овозможува лесно чистење на остатокот на стиропор.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИЈА
SSMP270 8606017651543 Полистирен +метал 270x130
SSMP380 8606017651550 Полистирен +метал 380x160
SSMP400 8606017651567 Polistiren +metal 400x180

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ