Ново во понудата – Aлат за обликовање на фуги!

 

Сет алати за обработка на фуги наменет е како за професионалците, така и за фоби мајсторите. Служи како помош при фугирање на плочки или при дихтување на прозори и оквири. Може да се користи за сите видови на фуг маса, силикон, акрил, полиуретан и др. Фугата по нанесување и обликување останува цврсто прилепена за подлогата. Лесно се чисти, тие агли остануваат и по долготрајна употреба. Сетот се состои од четри лопатки со специјално обликувани агли лесно за обликување на фуги како и на агли така и на рамни површини.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ