Ново во понудата – Силвер четки!

Најдобар микс на природни и синтетички влакна. Фини врвови за фин нанос на боја. Долгото влакно, спејсерот кој овозможува поголема моќ на прибирање и испуштање на бојата ја чинат работата да се одработи побрзо. Унапредениот дизајн на рачката, видот на лепак и поцинкуваниот лим сочинуваат одлична комбинација која гарантира поголема издржливост на четката и подолготрајна употреба. Погодна за сите видови на боја и разредувачи. Лесно и брзо чистење на четката.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ