НОВО ВО ПОНУДАТА – НОВИ ПРОИЗВОДИ ОД ПЛАСТИКА

Канта за наводнување

Кантите за наводнување се од исклучително квалитетна и еластична пластика, отподна на ударци. Наоѓа примена во домаќинствата. Достапна е во плава, зелена и црвена боја.

Садалка

Садалката е од исклучително цврста и квалитетна пластика. Наоѓа примена во домаќинствата за градинарски работи. Достапна е во различни бои.

Скали за цвеќе

Скалите за цвеќе се изработени од еластична и квалитетна пластика. Скалите имаат голема отпорност на оштетување (кршење). Достапна е во различни бои. Наоѓа примена во домаќинствата за градинарски работи.

Лопатка за смет

Лопатката за смет е изработена од цврста и квалитетна пластика. Има голема отпорност на оштетувања. Достапна е во различни бои. Најголема примена наоѓа во домаќинствата.

Хранилица за пилиња

Хранилицата е од квалитетна пластика. Достапна во зафатнина од 8l и 11l. Примена наоѓа во исхрана на пилиња како и во домаќинствата така и на фармите.

Поилка за пилиња

Поилката е од квалитетна пластика . Достапна е во запремнина од 8l и 11l. Примена наоѓа во поење на пилиња како во домаќинствата така и на фармите.

Кукички самолепливи

Самолепливи кукички од исклучително квалитетна пластика. Нанесениот лепак овозможува носивост од 1,5 kg. Својата примена ја наоѓа во домаќинствата. Достапни се во плава, сива, бела и црвена боја.

Отпушувач – Вакум гума

Отпушувач од исклучтелно цврста и квалитетна пластика. Наоѓа примена во домаќинствата. Достапна е во микс бои.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ