НОВО ВО ПОНУДАТА – КЕРАМИЧАРСКИ АЛАТ

МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ ПЛОЧКИ

PROFI Висококвалитетна машина наменета за пробирливи корисници. Должина на рез:630mm. Максимална дебелина на плочки: 14mm. Алуминиумски линијар со агломер за прецизно позиционирање. Алуминиумско тело на машината осигурува долготрајност. Анатомски обликувана рачка со топчесто лежиште за прецизно и лесно водење на сечилата. Висина на водечките шини се прилагодува према дебелината на плочата која ја сечеме.

НОЖЧИЊА ЗА МАШИНА ЗА СЕЧЕЊЕ НА ПЛОЧКИ

Резервно металено ножче за сечење на керамички плочки.

ВАКУУМ ГУМА ЕДНОРАЧНА

За носење, преместување и поставување на керамички, гранитни и сите слични плочки со мазна површина.Механизмот овозможува лесно ракување само со една рака

КЕРАМИЧКА КЛЕШТА – РАМНА

Наменета за кршење, обликување и отварање на отвор во сите видови на керамички плочки со дебелина до 10mm.

КЕРАМИЧАРСКА КЛЕШТА – ПОД АГОЛ

Наменета за кршење, обликување и отварање на отвор во сите видови на керамички плочки со дебелина до 10mm. Клешта за плочки Клешта за праволиниско и криволиниско сечење и кршење на керамички плочки.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ