НОВО ВО ПОНУДАТА – ГО ПРОШИРИВМЕ АСОРТИМАНОТ-САМО ВО БЕОРОЛ!

НОВО ВО ПОНУДАТА – ГО ПРОШИРИВМЕ АСОРТИМАНОТ-САМО ВО БЕОРОЛ!

ПЛАСИЧЕН ПИШТОЛ ЗА СИЛИКОН СКЕЛЕТОН

ПЛАСИЧЕН ПИШТОЛ ЗА СИЛИКОН СКЕЛЕТОН

Пиштол за силикон со исклучително мала маса (245gr во споредба со 310gr колку што изнесуваат најлесните метални). Пластиката од исклучително квалитетен и унапреден дизајн обезбедува долг работен век. Вградената dripless функција (нема истекување на силиконот по пуштање на рачката) овозможува прецизна и чиста работа.

БРЗА СТЕГА

БРЗА СТЕГА
Иновативниот дизајн овозможува удобно и брзо работење. Челичната шина и синтетичките делови од висок квалитет обезбедуваат долг работен век. Јака, издржлива и секогаш од помош, дури и во непријатните ситуации!!! Со вртење на вилицита се овозможува и дополнителна финкција на растегнување или подигање на работните делови. Достапна е во димензии: 100, 150, 300mm

ПЛАСТИЧНА ШТИПАЛКА ДОЛГА

ПЛАСТИЧНА ШТИПАЛКА ДОЛГА

Пластичната штипалка е изработена од високо квалитетен полиамид засилен со стаклени влакна. Долгата вилица овозможува работа со тешко достапните делови, а гумената рачка удобно работење. Достапна е во димензии: 50, 75 mm

ПЛАСТИЧНА ШТИПАЛКА

ПЛАСТИЧНА ШТИПАЛКА
Стандардна штипалка за општа употреба. Примена има од наједоноставните хоби работи до професионалните работилници. Движечките врвови на вилицата овозможуваат прифаќање на различни облици. Телото е од квалитетна пластика и спиралата од специјалниот челик обезбедува долг работен век.

"C" СТЕГА ПЛАСТИЧНА

Многу лесна стега со копче за брзо отпуштање и подесување на отворот на вилицата. Достапна е во димензии: 50mm

СТЕГА СТОЛАРСКА

СТЕГА СТОЛАРСКА
Ергономската пластична рачка со површина дизајнирана против лизгање. Пластифицирани вилушки поради долготрајна заштита од корозија. достапна во димензии од: 100-500mm

СТЕГА АГОЛНА

СТЕГА АГОЛНА

Алуминиумска стега за лесно и цврсто поставување на работните предмети под правилен агол.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ