НОВО ВО ПОНУДАТА - ЦРНА СТРЕЧ ФОЛИЈА

Погодна за визуелна заштита на предмети со висока вредност.

Лепливост на фолијата само од внатрешната страна спречува лепење палета за палета и цепање на фолијата. Завршетокот на фолијата се припојува без дополнително лепење.

Eластична и отпорна на кинење, произведена од нов гранулат (без регранулат).

 

Технички детали:

ширина на фолијата – 500 mm
дебелина – 23 микрони (µm)
тежина – 2,5kg
степен на растегливост до 160%
точка на пробивање – 95gr

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ