НОВО ВО ПОНУДАТА - ТУШ НА СТАЛАК, МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО 45М

ТУШ НА СТАЛАК

Тушот на сталак е едноставен за монтажа, складирање и пренесување и е идеален за употреба на места одалечени од постоечкат водоводна мрежа. Спојките вклучени во пакетот едноставно се поврзуваат со цревото и можат да се користат на различни површини (бетон, земја, песок и сл.

ВОДИЛКА ЗА ЦРЕВО УБОДНА

Водилката за црево се користи при полевање на градина или трева така што се забодува во земја а цревото се провлекува низ главата на водилката. Со правилно поставување се обезбедува цревотот да не се закачува за предметите кои можат да ја оштетат или да ја заобиколи површината која е под засад и сл.

 

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО ЅИДНА

Моталката за црево ѕидна е изработена од квалитен АВЅ материјал. Се монтира на ѕид или на вертикални површини во близина на чешма и обезбедува лесно одлагање на цревото.

МОТАЛКА ЗА ЦРЕВО 45М

Моталката за црево 45м е едноставна за монтажа, складирање и лесно се пренесува. Капацитетот и е до 45м црево од 1/2'' цол.

 

АДАПТЕР ЗА СЛАВИНА 1/2'' И 3/4''

Адаптерот е од квалитетен АВЅ материјал наменет за конекција на славини 1/2'' или 3/4'' цол на црево.

СПОЈКА 1/2'' - 3/4''

Спојката 1/2''-3/4'' е изработена од квалитетна АВЅ пластика која се користи за едноставно и брзо поврзување на цревото од 1/2'' и 3/4'' цола.

 

РАСКЛОПЛИВИ ГРЕБЛА ЗА ЛИСТОВИ

Посебно се ефикасни за уредување на површините и за брзо собирање на паднатите листови. Системот за склопување го заштедува просторот за одлагање и овозможува промена на ширината на греблата во зависност од потребата.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ