НОВО ВО ПОНУДАТА - ТИПЛИ

 

 

СПИРАЛНИ ТИПЛИ ЗА ФАСАДА 2/1  - За монтирање на демит фасада. Носивост до 5kg.

ТИПЛИ ПРЕВИТКУВАЧКИ - Типли за бетон, шупли блокови,цигли...

ТИПЛИ ПРЕВИТКУВАЧКИ - Универзални превиткувачки типли за бетон, шупли блокови...

   

ТИПЛИ ЗА ГИПС БЕТОН БЛОКОВИ - Типли за гипс бетон блокови,завртување со инбус клучеви бр.6 и бр.8

САМОВРЕЖУБАЧКИ ТИПЛИ 10/1 - Самоврежувачки типли за гипс табли

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ