НОВО ВО ПОНУДАТА - СУПЕР ЛЕПАK

 

SLT3 – Супер лепак течен 3gr.
SLT3 – Супер лепак течен 3gr.

Беорол течен супер лепак на база на цианоакрилат е лепак со исклучителна сила и голема брзина на лепење. Може да се користи за врзување на голем дел на материјали како што се керамика, метал, пластика, дрво и сл. Лепакот е изработен по највисоки светски стандарди со процент на цианоакрилат е мин. 97% што го става во група на најквалитени лепкови.

SLG2 – Супер лепак во гел 2gr.

Беорол супер лепак во гел на база на цианоакрилат е лепак со исклучителна сила и голема брзина на лепење. Може да се користи за врзување на голем дел на материјали како што се керамика, метал, пластика, дрво и сл.Супер лепакот во гел е посебно наменет за лепење на големи површини бидејќи го елиминира протекувањето и разлевањето на лепакот. Лепакот е изработен по највисоки светски стандарди со процент на цианоакрилат е мин. 97% што го става во група на најквалитени лепкови.

 

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ