НОВО ВО ПОНУДАТА - СКАЛПЕЛ СО ЗАВРТУВАЧ ЗА ФИКСИРАЊЕ

СКАЛПЕЛ СО ЗАВРТУВАЧ ЗА ФИКСИРАЊЕ

Квалитетен скалпел со метално куќиште обложен со PVC. Предност на овој скалпел е прецизно подесување на сечилото со користење на завтување за фиксирање. Користи кршливи селича од 25mm.

КУЌИШТЕ: Метал+Pvc

СЕЧИВО: 25mm

НОЖЕВИ ЗА СКАЛПЕЛ КРШЛИВИI

Пакување од 10 комади кршливи сечила за скалпел.

ПАКУВАЊЕ: 10kom

ДИМЕНЗИЈА: 25mm

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ