НОВО ВО ПОНУДАТА - САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ ОД ФИЛЦ

Самолепливи подлошки од филц се применуваат во сите простории каде е потребно да се заштити подот од огреботини предизвикани со поместување на мебелот.

 

 

САМОЛЕПЛИВИ ПОДЛОШКИ ОД ФИЛЦ

Самолепливи подлошки од филц се применуваат во сите простории каде е потребно
да се заштити подот од огреботини предизвикани со поместување на мебелот. Основни карактеристики:
• Го штити подот од гребење
• Го намалува звучниот ефект при поместување на мебелот
• Многу е погоден за дрвени подови, паркет и ламинат
• Лесен е за употреба, потребно е само да се одлепи и да се залепи на површината
• Можно е да се сече и да се прилагоди на потребите доколку обликот не ја задоволува намената
Достапни се во бела и кафеава боја како и во 8 различни димензии и четвртасти облици.

 

 

 

ЗАШТИТЕН СИЛИКОНСКИ ОДБОЈНИК 
Намена на овој артикал е да го намали звукот на ударот при затварање на фиоки/врата на било кој дел од мебелот. Може да се употребува и како раздвојувач на стаклото од горната површина на масата. Превенција од гребење и лизгање.
Силиконските одбојници се транспарентни и достапни се во 2 димензии.

 

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ