НОВО ВО ПОНУДАТА - МИКРОФИБЕР КРПА, 32X32CМ

 

МИКРОФИБЕР КРПА, 32X32CM

Микрофибер крпите можат да се употребуваат суви и влажни. На допир се меки. Благодарејќи на микровлакната одлично бришат прашина. Имаат голема моќ на впивање на течности. Можат да се употребуваат за перење со, но и без хемиски средства. Имаат широка примена, како во индустријата така и во домаќинствата. Микрофибер крпите се перат на 60°C без додаток на омекнувач. Мека, неабразивна крпа. Високо впивачка. Можно е суво и влажно чистење (со или без хемиски средства). Долг век на користење (употреба).

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ