НОВО ВО ПОНУДАТА - МАЦОЛА, УНИВЕРЗАЛНА СЕКИРА

Tradicionalnog oblika, izrađen od visokokvalitetnog kovanog čelika

МАЦОЛА

Традиционален облик, изработен од висококвалитетен кован челик. Букова рачка и цврстото насадување на рачката гарантира долг животен век на алатот. Се работи во три најчести големини.

УНИВЕРЗАЛНА СЕКИРА

Секира со многу популарен облик во три големини. Кованиот челик и буковата рачка гарантираат квалитет.

   

ТЕСЛА

Традиционален алат за обработка на дрво. Кован челик и букова рачка.

БУДАК

Традиционален алат наменет за груба обработка на земјиштето. Изработен од квалитетен челик, насаден на букова рачка...

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ