Ново во понудата - КЛИНЦИ

Клинци во чисто и практично пакување без мерење и непотребно губење на време

Клинци 50g
Клинци 50g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на хоби работи како што се поправки на рамки, прозори, поставување на лајсни...
Клинци 100g
Клинци 100g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на хоби работи како што се поправки на рамки, прозори, поставување на лајсни...
Клинци 200g
Клинци 200g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на столарски и дрводелски работи, а исто така своја примена наоѓаат и во градежните работи.
Клинци 500g
Клинци 500g
Клинци од светловлечена жица, која има висока отпорност на свиткување. Примена наоѓа во домаќинството за разни видови на столарски и дрводелски работи, а исто така своја примена наоѓаат и во градежните работи.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ