НОВО ВО ПОНУДАТА - ДВОСТРАНА АЛУМИНИУМСКА ПЛАТФОРМА 2 СКАЛИЛА

 

ДВОСТРАНА АЛУМИНИУМСКА ПЛАТФОРМА 2 СКАЛИЛА

Беорол двострана платформа со 2 скалила идеална за употреба во домаќинството.
- Мали димензии ја чинат едноставна за употреба и одлагање.
- Изработена е од алуминиум што ја чини исклучително цврста, издржлива и лесна.
Благодарејќи на алуминиумот, платформата е силна и има цврста конструкција. Дадената димензија се однесува на последниот степеник. Тестирано по EN131 стандард.

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ