Ново во понудата - АКРИЛЕН СПРЕЈ

Одлично покрива, добро припојување на сите видови на подлоги, брзо се суши

АКРИЛЕН СПРЕЈ

ДЕКОРАТИВЕН ЕФЕКТ

sprejeviСпрејот Deco прави сјајна облога на нанесената површина. Се употребува за декорација на рамки за слики, декоративни и новогодишни украси, шољи, украсни предмети и сл. Не е отпорен на често ракување, префарбување или надоврешна употреба. Доколку предметот се оштети може да се префарба со иста боја. Отпорен е на температура од 100-120° С.paleta

Decor

ДЕКОРАТИВЕН ЕФЕКТ

dekor
Спрејот Deco прави сјајна облога на нанесената површина. Се употребува за декорација на рамки за слики, декоративни и новогодишни украси, шољи, украсни предмети и сл. Не е отпорен на често ракување, префарбување или надоврешна употреба. Доколку предметот се оштети може да се префарба со иста боја. Отпорен е на температура од 100-120° С.

Diamond

ДИЈАМАНТ ЕФЕКТ

diamond
Бојата во спрејот создава површина со дијамантски, бисерни нијанси на предметите на кои се нанесува. Се користи за декорација на разни материјали и предмети(рамки, велосипеди, мотори, фрижидери и др).Карактеристики: одлично покрива, голема отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м2 во зависност од бојата на фарбата. Отпорен на прашина по 10 минути, на допир по 20минути, а се суши целосно во рок од 24 часа. Отпорен на температура од 100-120°C.

Antique

АНТИК ЕФЕКТ

antik
Многу густа акрилна боја во спреј идеална за предмети од железо како нови така и делумно оштетени од атмосферски влијанија.Посебната отпорност на корозија овозможува долготрајна заштита. Ова ја прави идеална за употреба за огради и капии, елементи на кровови, цевки, скали, олуци и врати. Може да се користи за поправки и одржување во индустријата поради својата отпорност од корозија. Карактеристики:одлично покрива, штити од корозија, висока отпорност и долготрајност, брзо се суши. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м2.Отпорен на прашина по 10 минути, на допир по 20 минути, а целосно се суши во рок од 24 часа.Отпорен на температура од 100-130°C.

Fluo

FLUO ЕФЕКТ

fluo
Спрејот Fluo е акрилна рефлектирачка или флуоресцентна боја во спреј која осветлува површини и е видлива од голема одалеченост дури и во услови на слаба осветленост. Погодна е за употреба и во отворени и во затворени простории, на предмети од метал, пластика, дрво, стакло и керамика, како и на површини од цигла, бетон или гипс. Карактеристики:Ефикасна во услови на слабо осветлување. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м2 во зависност од бојата на фарбата. Отпорен на прашина по 10 минути, на допир по 20минути, а се суши целосно во рок од 24 часа. Отпорен на температура од 100-120°C.

Thermo Resistant

ОТПОРЕН НА ТЕМПЕРАТУРА

thermo
Акрилен спреј за домашни апарати наменет за употреба на метални површини и се употребува за обнова на боја и поправка на оштетени домашни апарати(фрижидери, шпорети,микробранови рерни радијатори...) На домашните апарати им дава нов сјај. Карактеристики: Одлично покрива, не пожолтува, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м2 во зависност од бојата на фарбата. Отпорен на прашина по 10 минути, на допир по 20минути, а се суши целосно во рок од 24 часа. Отпорен на температура од 100-120°C.

Home Appliance

БОЈА ЗА БЕЛА ТЕХНИКА

HOME
Акрилен спреј за домашни апарати наменет за употреба на метални површини и се употребува за обнова на боја и поправка на оштетени домашни апарати(фрижидери, шпорети,микробранови рерни радијатори...) На домашните апарати им дава нов сјај. Карактеристики: Одлично покрива, не пожолтува, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м2 во зависност од бојата на фарбата. Отпорен на прашина по 10 минути, на допир по 20минути, а се суши целосно во рок од 24 часа. Отпорен на температура од 100-120°C.

Transparent

БЕЗБОЕН ЛАК

transparent
Безбоен акрилен лак во спреј со одлично поврзување на метална површина. Наменет е за надворешна и внатрешна употреба. Штити од атмосферски влијанија и при тоа го задржува оригиналниот изглед. Исто така е погоден за употреба на предмети од керамика, дрво и пластика. Карактеристики: одлично покрива, не пожолтува, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м² . Отпорен на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на температура од 100- 120° С. Може да се префарбува.

Bumper

БОЈА ЗА БРАНИЦИ

bumper
Спреј за браници и спојлери наменети за употреба на пластични материјали. Ја обновува оригиналната структура на браникот. Отпорна е на гребење, ситни удари, хемиски и атмосферски реакции. Карактеристики: одлично покрива, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м². Отпорен е на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на температура пд 100- 120° С.

Primer

ПОДЛОГА ЗА БОЈА- УНИВЕРЗАЛ

primer
Акрилна подлога во спреј со одлично врзување за скоро сите видови на материјали: пластика, метал, дрво, керамика. Се употребува како подлога за подобро спојување со други наноси на боја кои имаат проблем со врзување на подлога, како што се поликарбонати, полипропилен и слични материјали. Карактеристики: одлично покрива, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5- 2м² во зависност од материјалот на кој се нанесува. Отпорен е на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на температура од 100- 120° С.

Aluminium

БОЈА ЗА АЛУ БАНДАЖИ

aluminium
Спреј за бандажи се употребува за обновување на изгледот на оштетени бандажи и овозможува долготрајна и квалитетна заштита од маслото во кочници и сите видови на нечистотија. Карактеристики: одлично покрива, не пожолтува, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м². Отпорен е на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на температура од 100-120° С.

Anti-Corrosion

АНТИКОРОЗИВНА ЗАШТИТА

anti
Антикорозивен спреј овозможува метална долготрајна заштита од корозија. Може да се покрива со следен нанос на боја со соодветен состав после потполно сушење. Отпорен е на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на сите атмосферски влијанија. Карактеристики: одлично покрива, висока отпорност, пигмент без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400 мл. покрива површина од 1,5-2м². Отпорен е на температура од 100-120° С.

Zinc

ЦИНК ЗАШТИТА

zink
Цинк спрејот превентивно ги штити резервоарите, металните столбови, заваруваните споеви, огради и столарски делови. Може да се употребува после правење на навој, сечење или заварување како би се постигнала отпорност на корозија. Карактеристики: Се формира еластичен филм отпорен на сите атмосферски влијанија. Може да претставува завршен заштитен слој или да биде дополнително префарбан со други бои. Без олово, брзо се суши, без CFC. Боца од 400мл покрива површина од 1,5-2м² . Отпорен е на прашина после 10 минути, на допир после 20 минути а потполно сушење се постигнува во рок од 24 часа. Отпорен е на температура до 180°С .

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ