КОИ СМЕ НИЕ?

НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ПРОИЗВЕДУВАЧИ НА МОЛЕРСКИ АЛАТ, ВАЉАЦИ, ЧЕТКИ,
ПЛАСТИЧЕН АЛАТ И ПОМОШЕН ПРИБОР
 • Ваљаци
  Gold Exclusive, Black Professional, Royal, Master, Master classic, Maxi, White line, радијатор ваљаци и др.
 • Четки
  Premium, Gold, Caiser, Pro, Silver, Економик, Акрил и др.
 • Пастични кадички и решетки
 • Крстчиња за плочки
 • Кајлици
 • Нивелаторни спони
 • Пластични кофи и канти
НИЕ СМЕ ВОДЕЧКИ ДИСТРИБУТЕРИ НА РАЧЕН АЛАТ, ЗАШТИТНА ОПРЕМА
ТЕХНИЧКА ХЕМИЈА, ГРАДИНАРСКИ И ДОМАШЕН ПРОГРАМ
 • Глетерици
 • Шпахтли
 • Мистрии
 • Брусно резен прибор
 • Клешти и стеги
 • Чекани и секири
 • Пиштоли, телескопи и миксери
 • Градинарски програм
 • Силикони
 • Пур пени
 • Метри, рамналки и либели
 • Спрееви
 • Ракавици
 • Заштитна опрема

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Бања Лука)

БОСНА

ЦРНА ГОРА (Даниловград)

ЦРНА ГОРА

СРБИЈА (Белград)

СРБИЈА

УНГАРИЈА(Будимпешта)

УНГАРИЈА

МАКЕДОНИЈА(Ckoпје)

МАКЕДОНИЈА

СОЕДИНЕТИ АРАПСКИ ЕМИРАТИ (Дубаи)

UAE

Романија (Арад)

romania

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
  1000 Скопје, Северна Македонија
 •   Тел:: +389 2 615 9890
 • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ