Волонтерска акција Ден на планетата Земја

Беорол се придружи на волонтерската акција ‘ Ден на планетата Земја’ и донираше средства за средување на ‘О.У.Душко Радовиќ’, која на взаемно задоволство ги собра учениците и наставниците, кои учествуваа во организираната Беорол работилница и едукација за употреба на алатот. Погледајте го клипот и видете како учениците го гледаат работењето на МАЈСТОРОТ и колку воопшто го познаваат АЛАТОТ.

 slika

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ