БЕОРОЛ НА MOSBUILD 2015

Со големо задоволство Ве покануваме да не посетите на еден од најголемите саеми во Русија, MosBuild 2015 Прво недела од саемот под назив "Дизајн и декор" ќе трае од 31. март – 3.април 2015 година, во Експоцентарот во Москва. БЕОРОЛ компанијата ќе излага во павиљонот 3 на штандот Ј317 За повеќе информации за саемот MosBuild 2015 посетете го официјалниот вебсајт:

www.mosbuild.com

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Адреса: Ул. 532, број 178 Марино, нас. Илинден
    1000 Скопје, Северна Македонија
  •   Тел:: +389 2 615 9890
  • Е-маил: beorolmakedonija@beorol.com
Ја почитуваме вашата приватност. Нашата web страница користи колачиња. Со продолжување на преглед на нашиот сајт вие се согласувате со нашето користење на колачињата. Ако не ја прифаќате нашата употреба на колачиња, вие не сте овластени да ја постеите оваа web страница. Ве молиме да го погледнете документот ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ
ЗАШТИТА НА ПОДАТОЦИ ВО БЕОРОЛ Ok ОДБИВАМ