БЕОРОЛ – НОВ КОНЦЕПТ НА ПРОДАЖБА

 

[quote style="default" cite="ФЕРУМ ДОО, ПРИЈЕДОР"]Вие сте прва компанија во градежниот сектор која се грижи за своите деловни партнери[/quote]