НОВО – Беорол Македонија

Компанијата Беорол во Македонија ја пресели филијалата и магацинот во нов објект на нова локација. Со цел подобрување на квалитетот на услугите, а пред се поквалитетна и побрза испорака, нашата филијала се наоѓа во Скопје на адреса:

Беорол Македонија дооел

Ул.532 бр.178

1000 Скопје, Македонија

Тел/факс:  +389 (0)2 615 98 90

View the embedded image gallery online at:
http://www.beorol.mk/index.php/novo-makedonija#sigProId77763e5eaf

Twitter

Majstorski uredno - Bauu Collor Doo Beorol Alat Tools Majstor https://t.co/OQslBHdeRc
Петок, 08 Декември 2017 12:28
Среда, 06 Декември 2017 11:49

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај