Производство на пластика

Вбризгувачи:
 • Engel, Krup, Battenfeld, Arburg.
 • Користиме и машини од најновата генерација – Haitai (2014 година) кои се енергетски поекономични
 • Машините се со капацитет на вбригување од 25 грама до 1.500 грама
 • Полистирен PS за вбризгување / рециклиран /
Екструзија:
 • Полипропилен хомополиер PP за вбризгување и екструзија
 • Полипропилен кополимер PPCO за вбризгување
 • Полиетилен PE за вбризгување / нов и рециклиран /
 • Полистирен PS за вбризгување / рециклиран /
Теоретски – ние во три смени можеме да преработиме околу 3 тони пластика дневно.
 
 

Twitter

Uvek ispred svih Beorol :) Spectra doo - Herceg Novi CrnaGora Montenegro HercegNovi https://t.co/Aaqwj1JilC
About 7 hours ago
@beorol proizvodnja – Nove sigurnosne rampe za zaštitu kablova. https://t.co/8wJjkUEsMr Sigurnost alat majstor… https://t.co/wR7xLI3R1V
Петок, 26 Мај 2017 10:17

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

 • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
       1000 Скопје, Македонија
 •   Telefon: 00 389 26 159 890
 •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај