НОВО ВО ПОНУДА - ПРЕКЛОПНИ МЕТРИ

 

ДРВЕН МЕТАР EXTRA 

DM2E – Метар  од 10 елемента, изработен од квалитетно лакирано буково дрво. Од двете страни е баждарен. Поседува сертификат за прецизност . Фиксирање на 90o.

МЕТАР ПРЕКЛОПЕН ПЛАСТИЧЕН

M2E – Метар од 10 елемента. Изработен е од квалитетна ABS пластика. Фисирање на 90o. Баждарен од двете страни.

ПРЕКЛОПЕН МЕТАР МИНИ 

Метар од 10 елементи, изработен од квалитетна ABS пластика. Баждарен од двете страни. Поседува сертификат за прецизност.

Twitter

Ulaganje u TIM je ulaganje u kvalitet i budućnost! https://t.co/8wJjkUEsMr team beorol distribution tools https://t.co/0qXH8ZHQ50
Среда, 20 Септември 2017 08:51
Петок, 15 Септември 2017 11:34

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај