НОВО ВО ПОНУДА - МИКСЕРИ

 

 

МИКСЕР ЗА МАЛТЕР И ЛЕПАК СПИРАЛА

Миксер со “брза” спирала за мешање на поретки и средно густи малтери и лепкови. Со M14 и цилиндручен прифат.

МИКСЕР ЗА МАЛТЕР И ЛЕПАК, ДУПЛА СПИРАЛА

Миксер со две спирали изработени од метал кои овозможуваат исклучително брзо и квалитетно мешање на сите видови на малтери и лепаци. Со М14 И СДС прифат.

МИКСЕР ЗА МАЛТЕР И ЛЕПАК ОКРУГОЛ

Универзален миксер за сите видови на материјали. Кружниот пресек на работните површини го смалува отпорот при мешање и доведува до помало оптеретување на машината. Со M14, СДС и цилиндручен прифат.

МИКСЕР ЗА МАЛТЕР И ЛЕПАК КАФЕЗ

Универзален миксер за сите видови на материјали. Кружниот пресек на работните површини го смалува отпорот при мешање и доведува до помало оптеретување на машината. Со M14, СДС и цилиндручен прифат.

Миксери за маси за нивелирање. Ги одликува мало воведување на воздух во измешаната маса што е многу важно кај овие материјали. ЗА МАЛТЕРИ ЛЕПАК, 3 СПИРАЛИ

Миксер со три спирали за работа со малтер и лепак. Трите спирали овозможуваат брзо и квалитетно мешање на материјалите но бара и машино со голема сила. Се произведува само со М14 потфат

МИКСЕР ЗА ФАРБА И ЛЕПАК ПЛАСТИЧЕН

Миксер со глава од најквалитетен полиамид. Наменет за мешање на фарби и лепаци со мала густина. .

МИКСЕР ЗА МАСА ЗА ФУГИРАЊЕ

За мешање на маса за фугирање, вклучувајки и епокси маси.

МИКСЕР ЗА ФАРБА

Миксер за брзо мешање на фарба.

МИКСЕРИ ЗА МАСИ ЗА НИВЕЛИРАЊЕ

Миксери за маси за нивелирање. Ги одликува мало воведување на воздух во измешаната маса што е многу важно кај овие материјали.

Twitter

Sa Beorolom je uvek lakše, lepše i zanimljivije :) Color ing doo - CrnaGora https://t.co/8wJjkUEsMr Montenegro… https://t.co/rgVIb9JIv0
About 20 hours ago
Kod nas nema da nema - "Beorol dominira" :) Balkan Tim doo CrnaGora https://t.co/8wJjkUEsMr Montenegro… https://t.co/M1GGM0fVzU
Понеделник, 20 Ноември 2017 12:33

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај