НОВО ВО ПОНУДА - ЛИСЈА PE

Вреќа за лисја PE

Идеален е за отстранување лисја, трева, хартија, ситни гранки и сл. Инпрегниран е со челична жица која е конструирана така што може да се склопи што ја прави идеална за собирање , зошто откако ќе се склопи има исклучиво мали димензии.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИИ
DL85 8606017651789 Полиестер PE 45x50 85l

Вреќа за лисја Extra

Идеален е за отстранување лисја, трева, хартија, ситни гранки и сл. Инпрегниран е со челична жица која е конструирана така што може да се склопи што ја прави идеална за собирање , зошто откако ќе се склопи има исклучиво мали димензии. Направена е од исклучиво квалитетен  текстил кој овозможува долготрајност и можност за одлагање на груби предмети како на пример гранки од ружа или други растенија кои имаат трња.

ШИФРА БАРКОД МАТЕРИЈАЛ ДИМЕНЗИИ
DL85E 8606017651772 Oxfort Текстил 45x50 85l

Twitter

Uvek ispred svih Beorol :) Spectra doo - Herceg Novi CrnaGora Montenegro HercegNovi https://t.co/Aaqwj1JilC
About 7 hours ago
@beorol proizvodnja – Nove sigurnosne rampe za zaštitu kablova. https://t.co/8wJjkUEsMr Sigurnost alat majstor… https://t.co/wR7xLI3R1V
Петок, 26 Мај 2017 10:17

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај