НОВО ВО ПОНУДА - КОВАН АЛАТ

Лопатка за пепел со рачка: Лесна лопатка за јаглен со рачка, изработена од квалитетен материјал, со голема зафатнина.

Лопатка за јаглен: Лесна лопатка за јаглен, изработена од квалитетен материјал, со голема зафатнина

Маша: Производ за општа намена, со идеална големина  Изработен е од квалитетен материјал.

Жарец: Производ за општа намена, првенствено погоден за ложење на дрва.

Стругач за шпорет: Изработен од квалитетен материјал со добра завршна обработка поради полесна работа.

Авто лопата:  Повеќенаменска лопата со рачка и ракохват.Наменета е првенствено за возачи затоа што поради димензиите може да ја собере во гепек од автомобилот. Применлива за отстранување на снег, блато, песок, земја...

Универзална лопата сива: Универзална лопата за општа намена. Изработена од високо квалитетен материјал. Завршна обработка (komaxit). Четвртаста.

Штуцна за оџак поцинкувана: Поседува одлична постојаност на чад и корозија при зголемена температура. Се применува на преградни и надворешни ѕидови. Со цинкување се добива одлична антикорозивна заштита и заштитен слој на дебелина. Постоен во температурен интервал -40ºC до +300ºC 

Twitter

!! NOVO U PONUDI IZ BEOROLA !! ⏩ Baštenski asortiman ⏪ https://t.co/Gut6leVbqg Beorol Bašta Garden Crevo… https://t.co/Ppc3VRl05v
Четврток, 22 Февруари 2018 12:00
Visit us at Cologne EISENWARENMESSE 2018 More info: https://t.co/az2VXeaeUx beorol eisenwarenmesse2018 tradeshow https://t.co/qw9x0EgAYC
Среда, 21 Февруари 2018 11:22

Накратко за нас

Компанијата Беорол е основана 1998.година од страна на неколку малади визионери, кои биле спремни да се борат со тогаш турбулентниот пазар, на кој не постоеле јасни правила за работење. Нивната визија да направат компанија која е лидер на пазарот на Балканот, која произведува рачен алат, им давала сила секој ден да чекорат кон својата цел.

КОНТАКТ

  • Adresa:Ул.532 бр.178 Марино нас.Илинден
         1000 Скопје, Македонија
  •   Telefon: 00 389 26 159 890
  •  E-maill: beorolmakedonija@beorol.com

Барај